Четири видни американски футболни облекла, както и аксесоари

четири видни американски футболни облекла, както и аксесоари
25/08/2018, публикуван от Alanic Global
С създаването си в колежа, американският футбол се е вдигнал в основните спортове, както и в крайна сметка е доста известен сред пламенните спортисти. Когато колежите в САЩ започнаха да организират състезания между колежа в Gridiron Games, оттогава грабнаха прожекторите. По -късно правилата на играта са развити от Уолтър Лагер. Оборудването на американския футбол също се развива с развитието точно както самата игра. Точно тук е списък на няколко американски футболни устройства, които наскоро бяха въведени на пазара. Проверете по -долу!
1. Материали за изтръпване на влага:
Сравнително ново изобретение, материал за изтичане на влага е най-добрият вариант на играчите. В наши дни повечето от американските футболни фланелки се изработват с този материал от ново време, който поддържа един страхотен, както и сухо, като накисва цялата мокрота, която се създава, докато тялото е в тотално движение по време на играта. Играчите се уморяват, както и изтощени, когато се потят силно, както и постоянното изискване за промяна на фланелката си само добавя към караницата. Ето защо, Кевин Планк започна да използва материала за влачене на влага, за да направи американски футболни дрехи, които в крайна сметка бяха огромен хит в този свят на решетката на 21 век.

2. раменни подложки:
Преди това в Gridiron Games не се използват подложки за рамо. Играчите, използвани да носят редовни фланелки като всички останали спортове. Въпреки това, тя започна от десетилетието от 50 -те години, както и оттогава с редица еволюции. Отначало раменните подложки в американска футболна фланелка бяха направени от кожа, както и бяха зашити с тениската. Въпреки това по -късно материалът се променя в пяна, както и пластмаса, която осигурява много по -добра защита. Както и сега, занаятчиите на най-добрия производствен бизнес използват супер напредналите иновации, за да направят тези подложки за раменете по-дишащи, както и удобни. Някои също имат въздействие върху климатиците, за да запазят играчите хладни, освен че предотвратяват нараняванията на рамото.
3. Ръкавици с висока производителност:
Ръкавиците са неразделна част от американското футболно облекло, без което човек не може да играе тази игра. Ръкавиците също имат по -скоро цветна история като всички останали части на американското футболно оборудване. Производителите имат иновации на нови стилове от ръкавици с висока производителност, които направиха прости на играчите да се държат, както и да хванат сферите, без да нараняват пръстите си.
4. Слаби по фланелки фланелки:
Ако погледнете една от най -новите американски футболни фланелки, ще има огромна разлика от тези от предишната ера. Днешните фланелки са тънки, както и могат да поддържат мускулите на играчите, предотвратяващи наранявания. От друга страна, те също ги карат да изглеждат стилни на детската площадка, увеличавайки броя на техния вентилатор, следващ.

Етикети:
Американско футболно облекло
Американски футболни дрехи
Американско футболно облекло
Американски футболни дрехи САЩ
Американска футболна фланелка

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.