Важни неща, които трябва да знаете за успешната компания за сублимация

Основни неща, които да знаете за успешния бизнес за сублимация
25/03/2019, публикувано от Alanic Global
Сублимацията е популярен процес на печат, който се радва на много внимание в индустрията за дрехи. Продавачите, които искат да проектират вашата собствена марка дрехи, като се включат в компанията за сублимация, могат да се свържат с популярните производители. За начало трябва да знаете за основите на бизнеса. Следователно би било препоръчително да разберете вида на дизайна, предпочитани от клиентите.

Ще има страхотни дизайни, както и ужасните. Можете да постигнете успех в компанията само когато се осмелите с експериментална перспектива. Следователно е от съществено значение да знаете за различния основен процес за това как да започнете марката си за дрехи. По този начин, прочетете в блога по -долу, за да знаете за стъпките за успешен бизнес с облекло за сублимация.

Знайте разликата между сублимацията и печатането на екрана
Ако разработвате дрехи с помощта на метода на печат на екрана, има вероятност цената да бъде по -малка, но ще има твърде многобройни ограничения. Няма да имате много възможности за изпробване или производство на по -нови парчета. В този случай трябва да се придържате към конвенционалния метод за печат.

Сублимацията по същество е името за преминаване на цвят от твърдото вещество в газова форма и превръщането му в облеклото. В този случай отпечатъците са с по -високо качество, стига да използвате дрехи, изработени от тъкани като полиестер и/или найлон.
Визията е всичко, от което се нуждаете
Творческият екип на популярните продуценти е там, за да ви помогне с дизайнерските нужди. Можете да проследявате текущите тенденции в арената за спортно облекло и съответно да изберете отпечатъците. Обикновено е препоръчително да се въвеждат различни дизайни в различни отдели за дрехи. Това ще ви позволи да привлечете вниманието на потенциалните клиенти. Не само това, вие също имате опцията за персонализиране, която ще ви позволи да вмъкнете естетиката на вашите марки в дрехите.

Започнете с финия
Ако не сте сигурни в реакцията на клиента, тогава ще бъде препоръчително да отпечатате малки количества дрехи. Ако започвате с бизнеса си, тогава изберете фините вариации като тези като много по -малко сложни и могат да се използват за други цели.

По този начин се придържайте към по -малко цветове и малки щампи, тъй като лесните модели се приемат широко от хората. По този начин започнете с Джърси, който има неутрални цветни тонове, тъй като те са универсални и могат да се използват за множество цели.
Цветове на марката за спасяване
Много пъти. Определени тенденции или дори цветови схеми може да не работят във ваша полза. По този начин в този случай най -доброто нещо, което можете да направите, е да се придържате към основните цветове на марката. Това ще ви позволи да играете наоколо с ограничени цветове, но въпреки това да създадете различни парчета, които биха били достойни за продажба. Определени смислени мотиви и дори цитати също ще ви позволят да комуникирате вашия USP с аудиторията на дребно.

Следователно, сега, когато имате отговор на това как мога да проектирам собствените си дрехи, не забравяйте да се свържете със загрижен производител. Всичко, което трябва да направите, е да прегледате примерните дизайни и да изберете подобни дизайни или да изпробвате нов стил. Така или иначе със сигурност ще привлечете потенциални клиенти, защото в момента процъфтява сублимационната индустрия.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Проектирайте своя собствена марка дрехи
Как мога да проектирам собствените си дрехи
Как да започнете собствената си марка дрехи
сублимирано облекло

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.