Седмична актуализация на новините

The New York Times сподели модела на персонализиране на традиционното носене на L.L.Bean в методи, които бизнесът най -вероятно никога не е очаквал …
Allure попита 100 апелативни марки за това как точно подкрепят, както и за защита на репродуктивните права.
M.M. Блогът на La Fleur, The M Dash, разговаря с осем жени за моментите, в които се чувстваха така, че „са го направили“.
Vox говори с Minda Harts, дизайнер на Podcast Safe the Seat, за справедливост, както и взискателна зона за себе си на работното място.
Парад обясни как точно да се възползвате максимално от деня на психичното здраве и уелнес.
Bloomberg забеляза, че работата от къщата обикновено не прави живота на жените по -лесна – всъщност обикновено е обратното.
Fortune разгледа какво се е променило (или не) за най-високопоставените жени по време на времето на Шерил Сандбърг във Facebook.
Fashionista сподели седем важни съвета за грижа за краката.
Нов учен обясни психическото, както и физическото здраве и благосъстоянието на мълчанието.
Вашият смях на седмицата идва от McSweeney, с „Благодаря, че нарекохте горещата линия на перименопаузата, където нашите времена на задържане са напълно непредсказуеми“.

Наскоро на Corporettemoms …
Погледнахме назад към миналите корпоративни постове, включително отключване на отмъщението за лягане, както и точно как да предложим с безпокойството на институцията.
Използвахме някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на бременността, както и работно облекло за миене.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте мама или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemoms.
Чувствате се социални? Можете да ни инспектирате във Facebook или Instagram или чрез BlogLovin, Pinterest или Twitter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.