Какви бижута носите в офиса?

Какви бижута носите редовно в офиса (и след това)? (Моля, споделете връзки, ако сте купили наскоро!) Какви бижута трябва да се спрете да се посетите отново, защото го носите може би твърде често? (Кои смислени парчета бижута сте купили, получават достатъчно износване, за да оправдаят цената – и кои бижута в колекцията ви вече имате парите си?)

За моите $ .02 продължавам да купувам бижута на Alexis Bittar, защото това са колиетата, които нося най -много – за мен това е лесен начин да добавя цвят близо до лицето си, тъй като съм склонен да нося толкова много тъмни неутрали. Някои от най -износените ми предмети са тази синя висулка и тази неоново жълта висулка (което е пълна изненада за мен; не бих си помислил, че неоново жълто е моето нещо). В момента не мога да намеря нито един за продажба, но колието по -горе е подобно на моята синя висулка, въпреки че моята е малко по -проста. (Но сега ще следя и горния, ха.)

Тази публикация съдържа партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!

Винаги се радвам да извадя галактическите обеци на Стивън Дуек, който съпругът ми купи за мен (добре, купих списъка ми с запитани за бижута)-те са доста и интересни, без да са прекалено блестящи, и мъгливите розови, които имам Изглеждайте добре срещу тъмната ми коса. От обратната страна, аз все още обичам, но почти никога не нося сирените си обеци Моника Винадер, защото са розово злато със светлосини камъни и нямам много други парчета розово злато, с които да ги сдвоявам. (Можете да смесвате метали, ако искате, но за моя $ .02 трябва да е малко по -умишлено от носенето на едно парче в злато и едно парче в розово злато…. Но може би това съм аз.)

{Свързани: Как да изградим колекция от бижута за работа}
Едно парче, което не съм сигурен, че съм достатъчно, е моето огърлица Ippolita. Харесвам този, който купих, и дебнех много от тях, за дълъг период (6-12 месеца), за да видя какво искам да купя … но просто не ми харесва 300 долара на стойност. (Току -що проверих – платих 396 долара при последно обаждане за него; тази опция за eBay изглежда много подобна на моята.)
Нося почти нула от фините бижута, които купих в универсалните магазини на Macy-имам тонове оникс, гранат, перла и други колиета и пръстени, които почти нося. Имам мъничка висулка за сапфир, оформена като диамант, който все още нося, и хумористично голям златен коктейлен пръстен в пурпурен/зелен полускъпоценният скъпоценен камък, на който в момента забравям името на името (мисля, че е Mystic Topaz).

За специални поводи все още нося своите блестящи, арт деко-у диамантени обеци и диамантен пръстен с дясна ръка-и двамата все още се чувстват фантастични и се радвам да ги извадя. (Те наистина бяха убийци на категория за пазаруване за мен!)
Читатели, какво ще кажете за вас – какви бижута носите в офиса? Кои са любимите ви парчета на повторение и кои парчета смятате, че трябва да носите повече?
PSST: Ето някои от любимите ни продукти за съхранение на бижута:

< 19,39 долара $ 21.17 18,99 долара $ 43.12 $ 12.99 27,50 долара $ 15.99 $ 16,99 $ 15.99 >

Стокови снимки чрез шаблон (руса жена, носеща гривна и множество колиета и пръстени).

Leave a Reply

Your email address will not be published.