Имайте план с нисък бюджет: Все още можете да отворите лична линия за облекла с етикети

имате план с нисък бюджет: Все още можете да отворите лична линия за облекла с етикети
20/05/2018, публикувано от Alanic Global
Частният етикет беше, когато област на лихви, запазена за големи търговци на дребно с безкрайни бюджети. С последните промени в пейзажа на продажбите на дребно, личният лейбъл сега има по -голям смисъл за по -малките търговци на дребно, както и за собствениците на магазини.

Стигмата, която стои зад „частните“ продукти с етикети, е всички самонадеян. Дизайнът, снабдяването, както и производството на продукти, които са персонализирани за вашата клиентела, са по -лесни от всякога. Това са само няколко от причините личният лейбъл да се повиши от 2008 г., както и продължава да се увеличава. Половината от продукта, предлаган на пазара, носи свои лични етикети с етикети.

Фактори при успешното производство на лични етикети
Частният етикет предлага ненадминато количество иновативно управление в малко мащаб. Не можете да откриете перфектната обувка за вашия магазин? Направете го, както и го маркирайте със собствения си етикет. Няма причина вашият магазин да не продава обувки за домашна марка. Ето ръководство за успеха на личния етикет.
Частният етикет е най -подходящ за продукти, които могат да бъдат произведени в строга рутина, като същевременно запазват високите стандарти за високи качества. Производителите на лични етикети на едро Производителите трябва да могат да гарантират своите клиенти на дребно за надеждна доставка навреме.
В допълнение, те трябва да са многостранни, за да увеличат бързо производството, за да задоволят усилванията на търсенето или да променят формулировката на продукта според желанията на търговеца на дребно. Търговците на дребно търсят производители, независимо дали са големи или малки, които са добре оценени в техните полета. В доста млада компания обаче собствената репутация на собствениците може да компенсира краткия опит на фирмата. Затова продължете да се предлагате на клиентите си.

Alanic Worldwide · Имайте план с нисък бюджет: Все още можете да отворите лична линия за облекла с етикети
Цената е още един важен елемент от успешното производство на лични етикети. Цената трябва да се сравни благоприятно с това, че конкурирайте марки с имена, като същевременно дава възможност на производителя, както и търговецът на дребно да печели пари. Като цяло, продажбите на лични етикети на едро осигуряват голям обем, но тесни маржове, така че изчисленията на разходите са от решаващо значение. В допълнение, търговецът на дребно обикновено очаква да види марж на приходите на продуктите за лични етикети, който е с 8 до 10 процента по -висок, отколкото получава с имена на имена. При изчисляване на окончателната цена на продажбите за лични артикули с етикети, производителите трябва да са сигурни, че помислят за всякакъв вид разходи, които са направени, особено за личната линия на етикета. Те могат да включват адаптиране на продукта, за да задоволят спецификациите на търговеца на дребно или да проектират специални опаковки за всеки търговец на дребно.
Рекламната програма за продукти за лични етикети се състои от две части: договаряне с търговци на дребно в крайна сметка е техен доставчик за конкретен продукт, както и помага на търговеца на дребно да рекламира този продукт на окончателния потребител. Ако на малко бизнес нямат умения в работата с търговци на дребно, е възможно да се наеме дистрибутори или консултанти, които са специализирани в продажбата на лично облекло с етикети на едро. Особено важно е да се определи количеството опаковки, което трябва да се съхранява на склад, тъй като допълнителните опаковки с конкретен етикет на търговец на дребно стават безполезни, ако офертата падне.

Етикети:
Производители на дрехи за частни етикети
Облекло за частни етикети
Производители на частни етикети
Частен етикет на едро облекло
Облекло за лични етикети на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.