Какво правите, за да се чувствате по -авторитетни?

Онзи ден слушах подкаст с Маргарет Атууд и бях поразен от ниския й глас … който ме накара да се замисля за ниския глас на моя MIL. И как често намалявам гласа си несъзнателно, когато се опитвам да се чувствам по -авторитетен или сериозен. Измина твърде дълго, откакто говорихме за присъствието на изпълнителната власт, така че нека обсъдим … какво правите, за да се чувствате по -авторитетни? Какво умишлено – и какво правите неволно? Когато мислите за авторитетни, мощни жени, които познавате, какви техните черти ги правят да изглеждат по -авторитетни?
(Между другото, ето една завладяваща статия на New Yorker за това защо можем да свържем по -ниски гласове с повече авторитет – Congress Limited честотна лента, разпределена за радиостанции, и повечето телевизионни оператори в крайна сметка ограничиха своите сигнали до обхват на „гласова лента“, които приспособяват само ниски гласове като „голи минимум количество информация за честотата, необходима за адекватно предаване на речта. “)
За моя $ .02 ето какво правя, за да се опитам да се чувствам по -авторитетен …
спускане на гласа ми (да)
Планирайки точки за говорене (и мислене за тях като точки за куршуми) – ако това е подготвена реч, която има поне първите 3 минути, запомнена и практикувана
Да имам по -добра стойка (или да се уговоря на стола в това, което според мен е изкусен начин)
Не се вбесява с външния ми вид, като дърпане на дрехи или преместване на косата ми
(Смирих се, но се опитвам да огранича пълнители като „като“ и „хм“ – и ми е удобно с мълчанието за каквото и да е време, за да отговоря внимателно въпрос)

През годините е написано много за това как много от тези неща са сексистки и се основават на стереотипни представи за това как изглеждат мъжете с изпълнително присъствие … така че ми е интересно да знам дали правите нещата по различен начин.
(По отношение на това какви черти се споделят от най -авторитетните, мощни хора, които познавам или съм виждал да говорят, мисля, че това е последната ми точка – комфортът с мълчание да отговарям на въпрос замислено. Но тогава това е лукс, който не винаги се предлага на жени, ако сте на среща с хора, които ще говорят за вас …)
Читатели, какви са вашите мисли? Какво правите, за да се чувствате по -авторитетни – умишлено или неволно? Какви черти според вас карат някой да изглежда авторитетен като цяло?
Сток снимка чрез снимки на депозит / IAkovenko123.

Leave a Reply

Your email address will not be published.